AWARE SYSTEMS
TIFF and LibTiff Mail List Archive

Thread

2003.08.07 01:12 "[Tiff] Custom tags", by Ashley Dreier
2003.08.07 06:11 "[Tiff] Custom tags", by Andrey Kiselev
2003.08.07 23:59 "[Tiff] Custom tags", by Ashley Dreier
2003.08.07 16:40 "[Tiff] Custom tags", by Andrey Kiselev
2003.08.11 05:09 "[Tiff] Custom tags", by Ashley Dreier
2003.08.11 02:40 "[Tiff] Corection [was: ld.so.1, TIFFmalloc not found]", by Pushkar Pradhan
2003.08.10 04:43 "[Tiff] ld.so.1, TIFFmalloc not found", by Pushkar Pradhan
2003.08.10 05:39 "[Tiff] ld.so.1, TIFFmalloc not found", by Tom Kacvinsky
2003.08.10 05:53 "[Tiff] ld.so.1, TIFFmalloc not found", by Pushkar Pradhan
2003.08.10 13:17 "[Tiff] ld.so.1, TIFFmalloc not found", by Tom Kacvinsky
2003.08.10 16:00 "[Tiff] Corection [was: ld.so.1, TIFFmalloc not found]", by Tom Kacvinsky
2003.08.12 07:48 "[Tiff] Custom tags", by Andrey Kiselev
2003.08.07 06:36 "[Tiff] Custom tags", by Ashley Dreier

2003.08.12 07:48 "[Tiff] Custom tags", by Andrey Kiselev

On Mon, Aug 11, 2003 at 03:09:00PM +1000, Ashley Dreier wrote:

Further to my previous posting, I now have the following situation. Writes for non-ascii custom tags of size '1' work fine. If however the size is set to 2 (or higher presumably - i.e. not TIFF_VARIABLE) then I get a corrupted TIFF directory when writing the directory structure. Data from 'purify' indicates that the problem again is in TIFFWriteNormalTag(). The relevant code snippet is:

Hi, Ashley,

You are right, I have checked in suggested fixes. It seems you are first who start using custom tags seriously!

Andrey

--
Andrey V. Kiselev

Home phone: +7 812 5274898 ICQ# 26871517