AWARE SYSTEMS
TIFF and LibTiff Mail List Archive

Thread

2007.04.11 23:10 "[Tiff] O-JPEG problems", by Mick O'Neill
2007.04.12 02:13 "Re: [Tiff] O-JPEG problems", by Joris Van Damme
2007.04.12 03:04 "RE: [Tiff] O-JPEG problems", by Mick O'Neill
2007.04.12 23:12 "RE: [Tiff] O-JPEG problems", by Mick O'Neill
2007.04.13 01:42 "Re: [Tiff] O-JPEG problems", by Frank Warmerdam
2007.04.13 01:35 "RE: [Tiff] O-JPEG problems", by Mick O'Neill
2007.04.24 01:55 "RE: [Tiff] O-JPEG problems", by Mick O'Neill
2007.04.24 08:25 "Re: [Tiff] O-JPEG problems", by Joris Van Damme
2007.04.25 22:58 "RE: [Tiff] O-JPEG problems", by Mick O'Neill
2007.04.26 06:54 "Re: [Tiff] O-JPEG problems", by Joris Van Damme
2007.04.24 10:27 "Re: [Tiff] O-JPEG problems", by Andrey Kiselev
2007.04.25 13:41 "Re: [Tiff] O-JPEG problems", by Charles Auer
2007.04.29 22:56 "RE: [Tiff] O-JPEG problems", by Mick O'Neill

2007.04.24 10:27 "Re: [Tiff] O-JPEG problems", by Andrey Kiselev

On Tue, Apr 24, 2007 at 11:55:04AM +1000, Mick O'Neill wrote:

I have built this new library, and it does work better than the old. However, it still could not render all of the pages in that TestBig file. It looks like it dows, but pages 2-11 come out as plain black backgrounds. The error being reported is "Improper call to JPEG library in state 0. `LibJpeg'.

Are you using the stable 3.9 branch? I just checked out your image and it works fine with latest CVS snapshot of the stable libtiff.

Best regards,

Andrey

--
Andrey V. Kiselev
ICQ# 26871517