AWARE SYSTEMS
TIFF and LibTiff Mail List Archive

Thread

2017.03.04 10:59 "[Tiff] started seeing breakage with libtiff", by John
2017.03.04 12:10 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Even Rouault
2017.03.04 13:08 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by John
2017.03.04 18:51 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by John
2017.03.04 19:19 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Bob Friesenhahn
2017.03.04 19:53 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Even Rouault
2017.03.05 09:53 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by John
2017.03.06 15:29 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Lee Howard
2017.03.06 15:46 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Bob Friesenhahn
2017.03.06 15:59 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Toby Thain
2017.03.06 16:26 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Lee Howard

2017.03.04 19:19 "Re: [Tiff] started seeing breakage with libtiff", by Bob Friesenhahn

On Sat, 4 Mar 2017, jcupitt@gmail.com wrote:

On 4 March 2017 at 13:08, <jcupitt@gmail.com> wrote:

I'm unable to reproduce with CVS HEAD. The warning about JPEGTables is weird, since this not supposed to be an ASCII tag.

Ah interesting. Perhaps it's an ubuntu or debian packaging problem. I'll check there.

For reference, the problem is in tiff_4.0.6-2ubuntu0.1, the version currently being used in 16.10. Plain 4.0.6 seems to work, but one of the (very many) patches Ubuntu is applying has broken stuff.

They are one release behind.

Even Rouault has (again) made a great many fixes to the development version. After some testing of the development version by interested parties, it would be good to release 4.0.8.

Bob
--
Bob Friesenhahn
bfriesen@simple.dallas.tx.us, http://www.simplesystems.org/users/bfriesen/
GraphicsMagick Maintainer, http://www.GraphicsMagick.org/