AWARE SYSTEMS
TIFF and LibTiff Mail List Archive

Thread

2004.05.28 06:26 "[Tiff] Tiff last tile problems", by Adell, Albert
2004.05.28 06:26 "[Tiff] Tiff JPEG compression quality factor", by Adell, Albert
2004.05.28 12:18 "Re: [Tiff] Tiff JPEG compression quality factor", by Frank Warmerdam
2004.05.28 17:32 "Re: [Tiff] Tiff JPEG compression quality factor", by Phillip Crews
2004.06.01 08:27 "RE: [Tiff] Tiff JPEG compression quality factor", by Adell, Albert
2004.06.01 18:04 "RE: [Tiff] Tiff JPEG compression quality factor", by Phillip Crews
2004.06.23 07:15 "[Tiff] Tiff JPEG compression quality factor", by Adell, Albert
2004.06.23 10:31 "[Tiff] Tiff JpegCompression 12-bit", by Adell, Albert
2004.05.28 14:35 "Re: [Tiff] Tiff JPEG compression quality factor", by Bob Friesenhahn
2004.05.28 20:57 "Re: [Tiff] Tiff last tile problems", by Andrey Kiselev
2004.06.01 07:59 "RE: [Tiff] Tiff last tile problems", by Adell, Albert

2004.06.01 07:59 "RE: [Tiff] Tiff last tile problems", by Adell, Albert

Andrey,

You are right. I had a bug in the code, libtiff works correctly. Sorry for the trouble and thanks a lot,

Albert

-----Original Message-----

From: Andrey Kiselev [mailto:dron@ak4719.spb.edu] Sent: Friday, May 28, 2004 10:58 PM To: 'tiff@remotesensing.org' Subject: Re: [Tiff] Tiff last tile problems

On Fri, May 28, 2004 at 08:26:18AM +0200, Adell, Albert wrote:

I'm using the LibTiff library with this sequence:

Open Tiff non-compressed A
Create a Tiff compressed B
Do while (exist tile)
        copyTile A to B
end do
Close A
Close B

then the last tile of output tiff is filled up with black data. This behaviour only appears sometimes in release version, not in debug. Trying to look a work around, we use the flush operation (even it is written at the documentation that it is not necessary) but the behavior is the same.

Albert,

What about a bit of real code you are using? libtiff should work fine using the above algorithm, probably you have a bug in your code (or it is a subtle problem in libtiff).